Пропускане към основното съдържание

Възпитаник на ФБМ е най-младият общински съветник в Община Русе

Траян Тихомиров Тотев завърши специалност "Бизнес мениджмънт" през 2017 г., а в момента е студент в магистърски курс "Предприемачество и иновации".
Месец след последния успешно взет изпит става Областен организатор за Русе, Силистра и Разград в ПП ВМРО-БНД.
От декември 2017 г. е най-младият общински съветник в Община Русе.
 
 
Траян Тотев споделя, че изборът му на висше училище е определен от локацията,  наличие на желана специалност и  "образование на високо ниво" в Русенски университет "Ангел Кънчев".
 
Ето какво впечатлява най-силно възпитаника на Факултет "Бизнес и мениждмънт": "95% от преподавателите предразполагаха студентите към разговори и извън учебните занятия, от които се научава много. Те оставяха силни следи и ʺматериалʺ, върху който да помислим задълбочено.".
 

Снимки: личен архив на Траян Тотев
За контакт с Траян Тотев

Коментари

  1. Я не могу достаточно отблагодарить г-на Бенджамина за его услуги и рассказать людям, как я благодарен за всю помощь, которую вы и сотрудники вашей команды оказали, и я с нетерпением жду возможности порекомендовать друзей и семью, если им понадобится финансовый совет или помощь @ 1,9% Ставка за Бизнес-кредит. Через контакт:. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. Продолжайте в том же духе.
    Спасибо, Бусаракхам.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Дилян Бонев - мениджър продажби в Аристон-С ООД

Дилян Бонев е възпитаник на Русенски университет "Ангел Кънчев". През периода 2004 - 2010 г. се е обучавал във Факултет "Бизнес и мениджмънт" и е придобил образователно-квалификационна степен "Бакалавър" по специалност "Индустриален мениджмънт" и "Магистър" - "Индустриален мениджмънт и маркетинг". От 2014 г. работи по специалността в "Аристон-С" ООД, гр. Русе на различни позиции: "Технически организатор", "Мениджър продажби" и "Ръководител човешки ресурси". За изпълнение на сновните си отговорности и задължения прилага и надгражда знанията и уменията, получени в Русенския университет. Г-н Бонев е избрал да се обучава във  Факултет "Бизнес и мениджмънт", за да повиши своята квалификация и да увеличи шанса си за професионална реализация в индустриални предприятия. Споделя незабравим спомен от студентските си години:  

За блога "Реализирани студенти от ФБМ"

В този блог ще се публикуват статии, отразяващи професионалното развитие на завършилите различни специалности във Факултет "Бизнес и мениджмънт", Русенски университет "Ангел Кънчев". Очакваме и вашите кратки истории в този формуляр  . При промяна на работната позиция или организация е желателно да дадете нови отговори. Това ще ни позволи да следим развитието на нашите випускници и да вдъхновяваме новите студенти и кандидат-студенти. доц. д-р Александър Петков, декан на Факултет "Бизнес и мениджмънт"